Пандемія коронавірусу внесла значні корективи в життя кожної людини. Рівень заражених SARS- Co V2 не знижується тривалий час, і зараз, увага всього суспільства спрямована на світові дослідницькі центри, в надії на отримання ефективної вакцини.

Американський концерн Pfizer Inc., у співпраці з німецькою компанією BioNTech SE заявили, що знаходяться на фінішній прямій у процесі запуску на ринок довгоочікуваної вакцини від Covid-19. Ця новина була сприйнята позитивно і зібрала багато позитивних відгуків від відомих наукових дослідників. Однак відразу з'явилася проблема, пов'язана з особливостями транспортування і поширення вакцини по всьому світу, адже вона вимагає зберігання при температурі -80 ° C. Виникло питання, як забезпечити адекватний і надійний холодовий ланцюг?

Компанія Протек Солюшнз вже більше 10 років займається поставками медичного обладнання. Ми співпрацюємо з великою кількістю медичних установ по всій Україні. Для забезпечення кожної української лікарні вакциною від коронавірусу, нашими фахівцями було прийнято рішення поставляти низькотемпературні морозильні камери з діапазоном до -86 ° C. Також ми пропонуємо реєстратори температури з датчиками, що забезпечують незалежний контроль і всі необхідні сертифікати. Таким чином, ви отримаєте комплексне рішення за доступною ціною і в короткі терміни.
Поліпшення якості життя - головний орієнтир в нашій роботі. Ми прагнемо допомогти людям бути здоровими та радіти кожному моменту життя. Будемо раді співпраці!

Деталі за телефоном +38 050 3647187, Сергій.

Хочете отримувати акційні пропозиції?

E-mail

Сектор