Міжнародна медична  виставка «PUBLIC HEALTH» - це перший в Україні та четвертий в Європі захід міжнародного рівня. Високу якість організації події підтверджено сертифікатом UFI - Всесвітньої асоціації виставкової індустрії.

Щороку «PUBLIC HEALTH» збирає більше 300 провідних виробників і дистриб'юторів обладнання, послуг, медикаментів, виробів медичного призначення з України та інших країн. Більше двох десятків років виставка допомагає розширити ринок та зміцнити партнерські зв'язки компаніям з Німеччини, Чехії, Латвіі, Італії, Індії, Китаю, Сингапуру, Великобританії, Нідерландів, США, Республіки Білорусь, Польщі, Туреччини, Австрії, Молдови та України.

Метою виставки є демонстрація технічних новинок та інновацій в медичній сфері, а також ознайомлення з новими підходами в лікуванні і профілактиці, зокрема:

  • лікування на відстані 
  • штучний інтелект який замінює психолога
  • інновації в офтальмологічній діагностиці та професійному навчанні офтальмологів
  • пандемія як поштовх. Нові розробки
  • карантинні тренди в електронній медицині

Щоб отримати БЕЗКОШТОВНИЙ КВИТОК НА ВИСТАВКУ "PUBLIC HEALTH", необхідно при реєстрації ввести промокод PROTEKSU.

Protech Solutions Plus, як постійний учасник заходу, запрошує Вас відвідати наш стенд в павільйоні Міжнародного Виставкового Центру. 

На стенді будуть представленні медичні витратні матеріали та сучасні медичні меблі, які спонукають поліпшенню рівня медицини в області хірургії, вертебрології, гінекології, післяопераційної реабілітації та ін. 

На нашому стенді Ви зможете ознайомитися з продукцією провідних європейських брендів: Givas,  Famed, Proma Reha та SmartMed.

Чекаємо всіх на нашому стенді 1A-D3-5

Не забудьте ввести промокод PROTEKSU, щоб ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНИЙ КВИТОК НА ВИСТАВКУ >>>

Також Ви можете ОЗНАЙОМИТИСЯ З ПРОГРАМОЮ 29-ОЇ МІЖНАРОДНОЇ МЕДИЧНОЇ ВИСТАВКИ "PUBLIC HEALTH">>>

До зустрічі 7-9 Жовтня!

Хочете отримувати акційні пропозиції?

E-mail

Сектор